Objašnjenje:
Sva moja jutarnja grgoljenja i još po neka priča...

O devojkama

—-Original Message—–
1) Kad sam imao cetrnaest godina, nadao sam se da cu jednog dana imati devojku.

2) Sa sesnaest godina imao sam devojku, ali nije imala strasti, pa sam zakljucio da mi treba strastvena devojka sa zivotnim zarom.

3) Na faksu sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila suvise emotivna. Sve je bilo dramaticno, bila je kraljica drame, sve vreme je plakala i pretila samoubistvom. Tada sam zakljucio da mi je potrebna stabilna licnost.

4) Sa 25 nasao sam veoma stabilnu devojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko cega. Zivot je postao toliko dosadan da sam zakljucio da mi treba malo uzbudljivija.

5) Sa 28 godina nasao sam uzbudljivu, ali nisam mogao drzati korak s njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadrzavajuci. Cinila je lude iznenadne stvari i cinila me je isto toliko jadnim koliko i sretnim. U pocetku je bila zabavna i vrlo energicna, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlucio naci devojku koja ima jasne ciljeve.

6) Kad sam napunio 31 godinu, nasao sam pametnu, ambicioznu devojku, koja je stajala cvrsto na zemlji i nju sam ozenio. Ona je bila toliko ambiciozna da se rastala od mene i uzela mi sve sto sam imao.

7) Sad sam stariji i mudriji i trazim devojku s velikim sisama.

Reply