Objašnjenje:
Sva moja jutarnja grgoljenja i još po neka priča...

U nebranom grožđu

U nebranom grozdjuNaša muzička scena, retko donosi (vraća) prijatna iznenađenja. Sestre Kovač, meni su muzički veoma drage još iz vremena K2, a Aleksandra je prvo sa singl albumom, a zatim i sa pravim albumom pre nekog vremena samo podsetila kakav zvuk nedostaje na ovim prostorima.

Sa novim albumom “U nebranom grožđu” koji se ovih dana promoviše veoma kvalitetno snimljenim spotom za numeru “Kolena”, Kristina podseća na to kako dobar POP treba da zvuči – muzički i produkciono savršen, sa dobrim aranžmanom koji daje osećaj punog zvuka. Retki su domaći albumi koje sam spreman da u potpunosti odslušam više puta u celini – a ovaj je baš takav. “U nebranom grožđu” su za svaku preporuku. 

Comments (2) -> “U nebranom grožđu”

 1. Sanja
  28 July 2007 01:02
  1

  danas sam sasvim slučajno bila u knezu u knjižari akademije kada je kristina potpisivala cd-ove. nekako mi je baš bilo dobro što u knjižari, u koju po def ne zalazi šljam, ide potpisivanje jednog baš bgd muzičkog diska. cela ta priča je baš baš dobra…

 2. nikola
  31 July 2007 21:44
  2

  Album U NEBRANOM GROZDJU,KRISTINE KOVAC,je nesto sto bi trebalo svako da poseduje u svojoj muzickoj kolekciji.Album je za sve ljude koji se ne stide samih sebe,koji nisu povrsni,nemaju predrasude,umeju iskreno da se smeju,placu da zive zivot punim plucima.Album ce vas vratiti u najlepsu proslost,dati nadu za svetlu buducnost,a najbitnije sto ce vam sadasnjost uciniti slatkom i lepom,bas onakvom kakva Kristina zapravo i jeste,odnosno,njena jedinstvena muzika.Ako su vam se dopadale K2,ako ste slusali PETI ELEMENT,ako pratite Kristinu primenjenu muziku(MI NISMO ANDJELI 2,kao i brojne reklamne kampanje),album U NEBRANOM GROZDJU, je tek nesto sto ce vas kupiti,i to odmah,na prvo slusanje.Ali za promenu,nije samo na prvo slusanje,ovo je muzika za sva vremena.UZIVAJTE!

Reply